dictionarybookmark

Kirjanmerkkejä on moneen lähtöön ja usein sellaisena toimii vaikka viivotinkin. Silti markkinoille on nyt pukattu elektroninenkin kirjanmerkki, joka toimii samalla englannninkielisenä sanakirjana.

Electronic Dictionary Bookmark koostuu pitkästä nauhaosasta, jolla viimeksi luettu sivuväli merkataan normaalin kirjanmerkin tapaan. Tämän lisäksi laitteen yläpäästä löytyy pieni näyttöpääte sekä näppäimistö. Laitteella voi sitten tarkistaa 380000 englanninkielisen sanan merkityksen. Kapineen keksijöiden harmiksi tietty useisiin eri matkapuhelimiin on saatavilla lukuisia sanakirjasoftia ilmaiseksi. Toki tällainen kapine voi olla käytännöllinen esimerkiksi silloin, kun kännykästä loppuu akku ja ei satu lukemaan kirjaansa tietokoneen ääressä.

Tuotetta on saatavilla harmaana ja pinkkinä noin 23 euron hintaan. Ainakaan hakuja ei tarvitse tämän kanssa naputella pikkuruisella kosketusnäytöllä :).

Lähde

Edellinen artikkeliThe Amusement Park Ride-On Railroad – Oma junarata takapihalle
Seuraava artikkeliglow/\republic – Hohtavia vaatteita, joihin voi piirtää valolla