optigrill

Jos pidät pihvin paistoastetta ratkaisevana tekijänä, mutta et kuitenkaan ole mikään varsinainen pekonipeukalo ruoanlaiton suhteen, niin OptiGrill on juuri sinulle sopiva laite.

T-Fal:n falmistama härveli sisältää sensoreita, jotka laskevat oikean ajan ruoan paistamiselle sen paksuuden ja tyypin perusteella. Grillistä löytyy asetukset muun muassa jauhelihapihveille, siipikarjalle, makkaralle ja kalalle. Laitetta voi toki tarvittaessa ja taitojen karttuessa käyttää myös manuaalisesti. Myös pakastettujen herkkujen sulattaminen ja valmistaminen onnistuu tämän hilavitkuttimen avulla.

OptiGrillin käyttämisestä on pyritty tekemään mahdollisimman helppoa, joten kokin tarvitsee ainoastaan painaa oikealla kuvalla varustettua nappulaa ja sen jälkeen tarkkailla laitteesta löytyvästä rinkulasta, milloin paistoaste vastaa omia mieltymyksiä. Yksittäinen grilli maksaa ~130 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliYksi Googlen tuoreimmista patenteista koskee käsillä tehtäviä kuvioita
Seuraava artikkeliSkully P1 – moottoripyöräkypärä, joka tarjoaa näkymän myös taaksepäin