Hampaita tulisi harjata muutaman minuutin ajan aamuin ja illoin. Valitettavasti kaikilta ei löydy aikaa tai haluja tällaiseen toimintaan. Miltä kuulostaisi, jos hampaat voisi rassata puhtaiksi kuudessa sekunnissa?

Blizzident on eräänlainen muotti täynnä harjaksia. Se on muotoiltu juuri sopivaksi 3D-skannaamalla käyttäjän purukalusto. Tämän lisäksi laite on tuotettu 3D-tulostimella. Härveliä käytetään ”pureksimalla” sitä 6 sekunnin ajan. Tämän ajan pitäisi riittää putsaamaan kaikki hampaat jokaiselta sivulta.

3D-skannin suunsa sisällöstä saa kätevästi hammaslääkäriltä. Tämä malli lähetetään Blizzidentin nettisivun kautta firmalle, joka sitten toimittaa valmiin tuotteen kuluttajalle. Nykyisellään ensimmäinen tällainen vekotin maksaa 299 euroa. Vuoden käytön jälkeen voi tilata seuraavan kappaleen hintaan 159 euroa. Lisäksi päälle tulee 3D-skannauksen hinta, joka riippuu hammaslääkäriasemasta.

Toisaalta myös hammaslääkärilasku huonosti hoidetulle purukalustolle on yleensä aika kallis. Mahdollisesti yhä kiireisemmät ihmiset käyttävät tulevaisuudessa tällaisia perinteisten hammasharjojen sijaan. Itse ainakin voisin mieluusti leikata hampaiden pesuun kuluvaa aikaa.

Lähde

 

Edellinen artikkeliWildCat on maailman nopein vapaasti juokseva robotti
Seuraava artikkeliM-Blocks – kasautuvia kuutiorobotteja