Triposo on tunnettu sen Androidille ja iOS:lle tarjoamista matkaoppaista. Nyt kyseinen yritys pyrkii myös laitemarkkinoille julkaisemallaan navigointivyöllä.

Normaalilta nahkavyöltä näyttävä kapine ohjaa käyttäjäänsä kääntymään oikeaan suuntaan. Laite kytketään navigoinnin tarjoamaan puhelimeen nykytrendin mukaisesti  3,5 mm kuulokeliitännän kautta. Vyön ympäriltä löytyy neljä tärisevää moottoria ja näin se voi ohjata käyttäjänsä oikealle ja vasemmalle sekä eteen- ja taaksepäin. Laite toimii Android- ja iOS-alustoilla.

Tekniikka muistuttaa hieman esimerkiksi Google Maps:n kävelynavigoinnista jo löytyvää ominaisuutta, jossa puhelin värähtää aina jokaisen käännöksen kohdalla. Systeemin tarkkuuden luvataan riittävän perille pääsemiseen, mutta se saattaa johdattaa käyttäjänsä päämäärään muutaman ylimääräisen kadun kautta.

Laite kerää tällä hetkellä rahoitusta indiegogo.com:ssa ja se lähtee kuluttajan matkaan ~37 euron panostuksella.

Lähde
Indiegogo-sivu

Edellinen artikkeliJaktogo – pue matkatavarat yllesi ja säästä lentolippujen hinnassa!
Seuraava artikkeliIntel teki prosessorin, joka toimii viinin voimalla