potkulauta

Aivan heti ei tulisi mieleen yhdistää potkulautaa sekä järeitä liituja yhteen. Joku kuitenkin päätti, että tämä on loistava tapa kehittää lasten taiteellisuutta.

Laite koostuu melko perinteisestä lapsille tarkoitetusta potkulaudasta ja jousista, jotka pitävät kahta liitua painettuna katuun. Kun kuljettaja päästää menemään, piirtyy hänen peräänsä siis kaksi värikästä raitaa. Tämä voi olla hieno asia jossain taiteellisissa tapahtumissa, mutta tällaisen menopelin antamista lapselle väärinä hetkinä kannattaa harkita, jos ei halua nähdä hetken päästä koko pihakatua liituraitojen peitossa.

Toisaalta nuo katuliidut tuppaavat kulumaan yllättävänkin nopeasti ihan perinteisessäkin käytössä. Noin 30 euroa maksavassa setissä tulee mukana potkulauta ja 4 liitua. Maksimissaan ~20 kg kantavaa lautaa löytyy joko sinisenä tai pinkkinä.

Lähde

Edellinen artikkeliMikroaaltouunista virtaa keittiön pikkuisille härveleille?
Seuraava artikkeliKapture nauhoittaa tärkeimmät keskustelut