shakywash

Olin juuri viime kesänä interreilaamassa ja tottahan se on, että reissussa rähjääntyy. Mikäli ei jaksa kantaa montaa vaatekertaa mukanaan, niin täytyy välillä pestä pyykkiä. Valitettavasti aina ei ole pesukonetta tai edes sähköä kovinkaan helposti saatavilla. Shaky Wash:n avulla voit pestä pienen määrän likaisia vaatteita lihasvoimalla.

Laite on pikkuinen säiliö, jonka sisäpuoli muistuttaa pesukoneen rumpua. Käsin heiluteltava astia siis toimii täysin samalla lailla kuin pesukonekin. Pyykit ja vesi nakataan säiliöön ja sitä ravistellaan jonkin aikaa. Lopulta veden voi kaataa helposti pois ja pyykit pysyvät säiliössä siinä olevan siivilän avulla.

Kuivatus onnistuu kätevästi sisäänrakennetun järjestelmän avulla. Prosessiin vaadittavan energian laite saa joko pistorasiasta tai valmiiksi ladatusta akustaan. Tällä hetkellä kyseinen tuote on kuitenkin vasta Jung Seub Leen konsepti.

Lähde

Edellinen artikkeliVideo Earrings – pikkuiset näytöt korviin
Seuraava artikkeliCota – langattoman latauksen todellinen esiinmarssi?