videoearrings

Välillä tulee vastaan ideoita, jotka ovat ainakin omasta mielestäni hieman edellä aikaansa. Pikkuiset näyttöruudut korvakoruihin yhdistävä Video Earrings -projekti on taas yksi näistä keksinnöistä.

Indiegogo:ssa rahaa keräävillä laitteilla olisi tarkoitus pystyä esittämään erilaisia videoita korvista roikkuvissa näytöissä. Tiedonsiirto on suunniteltu USB:n välityksellä toimivaksi. Samaa väylää olisi tarkoitus käyttää myös korvakorujen lataamiseen. Yhdellä akun täytöllä laitteita pystyy käyttämään 4-8 tuntia riippuen siitä, millaista materiaalia niillä esitetään.

Hilavitkuttimien kerrotaan tukevan kaikkia tunnettuja video-formaatteja. Kooltaan näytöt olisivat noin 5,0 cm X 2,6 cm luokkaa ja koko korut muutama milli tähän päälle. Kirjoitushetkellä rahoitus oli käynnissä vielä 8 päivää, joskin 10000$ tavoitteesta puuttuu useampi tonni. Yhden parin koruja saa (mikäli ne joskus tulevat valmiiksi) panostamalla ~74 euroa.

Itseäni lähinnä epäilyttää tässä projektissa se, että markkinointisivussa ei ole yhtään kuvia edes prototyyppinäytöistä vaan sen sijaan pelkästään korvaan näytön yhdistävistä palasista.

Lähde

Edellinen artikkeliPAPERBACK – perinteiset muistilaput iPhoneen
Seuraava artikkeli[Konespti] Shaky Wash – retkipyykit puhtaaksi ravistelulla