usbcondom

Tämän härvelin nimestä herää heti aluksi varmasti monenlaista keskustelua. Kyse on kuitenkin yksinkertaisesti välineestä, jolla voi estää USB-laitteidensa tiedostojen leviämisen vääriin käsiin kyseistä härveliä lataillessa.

Monet nykyajan laitteet voi ladata USB-väylän kautta. Tämä teknologia tarjoaa mahdollisuuden täyttää vaikkapa kännykkänsä akkua muuallakin kuin kotona omalla laturilla. Valitettavasti osa laitteista päästää isäntäkoneen automaattisesti käsiin tiedostoihinsa, kun se kytketään kiinni USB-kaapelilla. USBCondom on välipalikka, joka estää tämän tiedonsiirron tapahtumisen.

Piirilevyn toimintaperiaate on varsin yksinkertainen, sillä se välittää eteenpäin ainoastaan virtaa siirtävät USB-pinnit. Sinällään tällaisen voisi siis väsätä vaikka itse, mutta vaatiihan sekin aikaa ja vaivaa. Tällä hetkellä tuote on loppuunmyyty, mutta seuraavan erän pitäisi olla tilattavissa pian. Loppuunmyynnin takia hintakaan ei valitettavasti ole tiedossa tätä kirjoitettaessa.

Lähde

Edellinen artikkeliPleygo on palvelu Legojen jakamiselle.
Seuraava artikkeliAdTrap poistaa mainokset internetistäsi