legorental

Videoita on nykyisin helppo vuokrata vaikkapa netin välityksellä. Myös pizzan tilaaminen onnistuu kotiovelle ilman puhelinkeskusteluja. Nyt Legojakin voi tilata kasattavaksi suoraan netistä.

Pleygo on palvelu, johon kirjautuneet käyttäjät saavat valitsemansa kokoisia Lego-settejä kotiinsa niin usein kuin haluavat. Kuljetus on käyttäjille ilmaista ja kadonneista palikoistakaan ei kannata huolestua, sillä niistä ei veloiteta mitään.

Ensimmäisen kuukauden palvelua voi kokeilla ilmaiseksi ja sen jälkeen tilausta voi jatkaa ~11 – 30 eurolla kuussa riippuen sen mukaan, minkä kokoisia sarjoja haluaa saada. Pienimmissä paketeissa on <=250, keskikokoisissa <=500 ja suurimmissa jopa 5400 palikkaa. Uuden setin saa aina, kun palauttaa vanhan.

Palikoiden luvataan olevan puhdistettuja edellisen omistajan jäljiltä. Tietty ongelmaksi saattaa muodostua ihmiset, jotka hyödyntävät sitä, että ”kadotetuista” paloista ei veloiteta mitään. Idea on sinällään mainio, sillä useimmiten lapset menettävät mielenkiinnon uusiin leluihinsa ennenpitkää. Toisaalta, jos kokoaja kiintyy setteihin, voi ne myös helposti lunastaa itselleen palvelun kautta. Tällä hetkellä toimintaa on ikävä kyllä ainoastaan rapakon tuolla puolen.

Lähde

Edellinen artikkeli[Konsepti] Phoneblocks – kännykkä palikoista
Seuraava artikkeliUSBCondom – suojaa USB-laitteillesi