http://www.youtube.com/watch?v=A5Kb__T_vcg

Jos olet hurjapää, mutta et löydä kuvaajaa tempuillesi, niin tämä tuote voi ratkaista ongelman! SOLOSHOT on videokameroille suunnattu tripodi, joka pystyy automaattisesti seuraamaan kuvaamaansa kohdetta.

Laite soveltuu lukuisille eri lajeille aina vesiurheilusta kilpa-autoiluun, sillä se pystyy seuraamaan objekteja jopa noin 600 metrin päästä ja kääntyy  jopa ~220 km/h kulkevien kohteiden perässä. Seuranta tapahtuu esimerkiksi käteen kiinnitettävän lähettimen avulla. Kyseinen kappale kestää vettä ja pienempiä iskuja. Akkukestoa löytyy yhdellä latauksella jopa 5 tunniksi.

Laitteesta löytyy kirkas LED-valo, joka osoittaa kohteelle, että kamera seuraa nyt häntä. Kameransa voi kiinnittää varkauksien estämiseksi tripodiin ja koko härvelin voi lopulta kiinnittää johonkin tukevaan kohteeseen. Kyseessä on siis pelkkä teline, eli videokamera tulee hankkia itse. SOLOSHOT kuitenkin tukee monia erilaisia laitteita aina kännyköistä järjestelmäkameroihin.

Useampaa laitetta voi käyttää yhdessä kavereiden kanssa ja kaikki seuraavat tällöin vain omistajaansa. Tuotteella on hintaa 449 euroa / kappale.

Lähde

Edellinen artikkeliMercedes-Benz S 500 – itseään ajava auto
Seuraava artikkeli[Konsepti] Farm 432 kasvattaa toukkia ruoaksi