rearviz

Vaikkakin pään kääntäminen on aina ensiarvoista, on taustapeili yllättävän kätevä väline. Valitettavasti harvempi näkee vaivaa asentaa tällaista laitetta polkupyöräänsä ja sitä paitsi tällaisia viritelmiä saatetaan turmella, jos sattuu jättämään pyöränsä väärälle seudulle. RearViz tuo taustapeilin sinne, missä itse kuljet.

Pyöräilijöille sattuu ja tapahtuu. Useimmiten onnettomuudet syntyvät, kun pyöräilijä koittaa kääntyä ja takana tuleva ei sitä huomaa. Tietty ongelman voi korjata kääntämällä pikaisesti päätään ennen käännöstä, mutta pitäähän keskittyminen myös eteenpäin pitää herpaantumattomana. RearViz vastaa normaalia taustapeiliä, mutta se kiinnitetään kellon tapaan ranteeseen. Laitteen voi halutessaan sijoittaa myös muulle korkeudelle käteensä.

Tuotteesta tulee saataville kaksi mallia. CLASSIC ja STANDARD. Nämä erottaa lähinnä se, että ensimmäisessä tulee mukana tulee rannekkeen sisään sujahtava pussi, jonne voi säilöä vaikkapa tietoja onnettomuuksien varalta. CLASSIC myös maksaa ~30 euroa, kun taas STANDARD kustantaa ainoastaan ~20 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliPikkuruinen palikka-PC Gigabyteltä
Seuraava artikkeliMercedes-Benz S 500 – itseään ajava auto