gigabyteminipc

Tekniikka ja laitteet kehittyvät ja pienenevät hurjaa vauhtia. Kännykätkin alkavat tekeä tuloaan jopa ranteisiin, mutta yksi asia on totuttu näkemään jo useamman vuoden samankokoisena. Kyseessä on nimittäin niin sanottu pöytätietokone. Nyt näille laskentalaitteille osia valmistava Gigabyte yrittää pienentää työpöydän kuormaa.

Pikkuisia pelikoneen korvaajia on nähty ennenkin, mutta tämä uusi tulokas on pienempi kuin Xbox-pelikonsolin ohjain, eli se mahtuu vaikkapa käteen. Tunnetusti suurehkot grafiikkakortit on korvattu Intelin Iris-nimisellä integroidulla grafiikkapiirillä. Kyseinen palanen väittää olevansa tehokkaampi kuin monet vastaavanlaiset kilpailijansa.

Lähdeartikkelin kirjoittajat olivat päässeet hypistelemään tätä Gigabyten PC:tä ja totesivat ainakin Dirt II:n toimivan sulavasti 1080p tarkkuudella. Aivan parhailla asetuksilla uusimpia pelejä ei voi nakutella, mutta toisaalta kyseinen boksi on hieman helpompi kantaa vaikkapa LAN-partyille kuin perinteinen pelimasiina. Hintaluokaltaan kuutio tulee olemaan noin 380-480 euron välimailta.

Lähde

Edellinen artikkeliLoputtomasti lentävä paperilennokki
Seuraava artikkeliRearViz tuo pyöräilijän taustapeilin käsivarteen