balconybbq

Suomessa ei saa paistaa makkaraa hiiligrilleillä ainakaan kerrostalon parvekkeilla. Jos kuitenkin saisi, niin Balcony BBQ olisi oiva hankinta.

Kyseinen viritelmä on grilli, jonka voi nakata kiinni parvekkeeseensa kaiteeseen. Härveli lämpenee perinteisesti hiilillä. Laitetta voi valmistajan mukaan käyttää vaikkapa kukkalaatikkona, silloin kun ei tee mieli grillata. Ostajia myös varoitetaan pudottamasta lämmittämiään ruoka-aineksia kesken paistoprosessin. Grillin strategiset mitat ovat 58 cm X 15,5 cm X 19 cm ja se on valmistettu pulverimaalatusta metallista. Ritilä on ruostumatonta terästä. Pönttö kustantaa tasasumman sijaan 71,29 euroa.

Tällaisella ei tosiaan paljoa Suomessa tee. Mielenkiintoinen idea kuitenkin sinällään. Ehkäpä sähkömallejakin tulee joskus jatkossa. Löytyneekö lukijakunnasta vannoutunutta grillikansaa, jota kerrostalotkaan eivät pysäytä?

Lähde

Edellinen artikkeliVaribike mahdollistaa pyöräilyn käsillä ja jaloilla
Seuraava artikkeli[Konsepti] Nissan Nismo – älykello autovalmistajalta