pocketcup

Välillä yksinkertaisetkin ideat voivat olla todella mahtavia. Näin myös pocket cup -nimisen härvelin kanssa.

Kuinka monta kertaa onkaan tullut kaivattua kuppia juuri tietyllä hetkellä. Harvempi pallontallaaja kantaa tällaista juoma-astiaa aina mukanaan. Pocket cupin myötä asia voi kuitenkin muuttua. Kyseinen tuote mahtuu vaikkapa taskuun ja muistuttaa ulkomuodoltaan puun lehteä. Kun tarve kupille ilmenee, voi tämän lehden taittaa avonaiseksi astiaksi.

Tuotetta on saatavilla kolmessa pirteässä värissä ja se kustantaa 9 euroa. Materiaalina on käytetty silikoonia. Härvelin puhdistaminenkin sujuu kätevästi vain kääntämällä sen sisukset ulospäin ja huuhtaisemalla ne kuumalla vedellä. Tuote mainostaa myös ympäristöystävällisyyttään ja tottahan se on, että jos juo valuvasta hanasta kupin sijaan, niin tietty vettä menee enemmän hukkaan.

Lähde

Edellinen artikkeliPatrolBot Mark II auttaa suojelemaan nurmikkoasi sohvalta käsin
Seuraava artikkeli4N-MVT01/D01 on monimutkainen kello nimeltään ja koneistoltaan