http://www.youtube.com/watch?v=bqLnJVI57g4

Tässä on jälleen kerran yksi niistä härveleistä, joka tekisi melkeen mieli hankkia itsellekin. Indiegogo.com:ssa rahoitustaan kerää kello nimeltään Ring Clock. Kyseinen ajannäyttäjä omaa sormuksen muotoisen rakenteen ja uniikin tavan kellonajan esittämiseen.

Vaikkapa sormen ympärille sujahtavasta kellosta tunnit näkee normaaleina numeroina. Minuutit esitetään niin ikään numeroina 5 minuutin välein ja muissa tapauksissa pystypalkkien avulla. Sekunnit taas näkee koko sormuksen ympärillä kulkevan kehän pisteestä.

Ajan näkee sormusta pyöräyttämällä ja härveli säästää akkua sammuttamalla valonsa automaattisesti minuutin jälkeen. Virtaa Ring Clock saa pikkuruisesta 6 mAh akusta ja käy yhdellä latauksella viikon ajan, jos aikaa tarkastellaan 15 kertaa päivässä. Akun elinaika on 3 vuotta ja sitä ei voi vaihtaa. Lataaminen tapahtuu langattomasti kahdessa tunnissa tarkoitukseen suunnitellun alustan kautta.

Tuotteen saa itselleen halvimmillaan ~140 euron panostuksella indiegogo-kampaanjaan, mikäli kerätty rahoitustavoite saavutetaan.

Lähde

Edellinen artikkeliSuihkupää, joka ilmoittaa liian pitkästä peseytymisajasta
Seuraava artikkeli[Konsepti] Tulostin, joka tulostaa paperipinon päältä