stack_tulostin

Suunnittelija Mugi Yamamoto ideoi opinnäytetyönään tulostimen, joka hoitaa hommansa paperipinkan päältä. Näin ollen kyseisellä laitteella voi työstää useammankin luiskan ennen paperin loppumista. Tällaisen laitteen avulla ei myöskään tulostuspaperin loppuminen tule koskaan yllätyksenä.

Perinteisen paperilokeron puuttumisen ansiosta saattaa tulostaja myös pelastua muutamilta tukoksilta, jotka yleensä ovat yksi perinteisten printtereiden ongelmista. Valmiit tulosteet kasautuvat laitteen ylle muodostaen uuden pinon. Vaikkakin kyseessä on vasta pelkkä suunnitelma, niin voisihan tällainen härveli jopa olla käytännöllinen.

Toisaalta paperipinot tuppaavat myös olemaan epävakaita ja pikkuista pinoa ei ilmeisesti voisi hyödyntää ilman jonkinlaista välikappaletta. Noh joka tapauksessa melko mielenkiintoinen idea. Tulostimien suurin ongelma tuppaa lähinnä kylläkin olla musteiden hintataso.

Lähde

Edellinen artikkeliRing Clock – Kellon ja sormuksen yhdistelmä
Seuraava artikkeliPatrolBot Mark II auttaa suojelemaan nurmikkoasi sohvalta käsin