ivuguide

Tietokoneiden ja internetin myötä käännösten hakeminen vieraskielisille sanoille on yhä helpompaa. Silti maailmassa on vielä kasoittain fyysisiä teoksia, joiden teksti pitää yleensä käsin naputella koneelle tai sitten voi tietty käyttää perinteistä sanakirjaa. Yankodesignissä on jälleen uusi näkökulma tekstintunnistukseen ja sitä myötä printatun tekstin sanojen kääntämiseen.

The Ivy Guide on laite, jonka voi napsauttaa käyttämänsä kynän ympärille. Härvelistä löytyy ainoastaan yksi nappula, jolla hoituu koko käännösprosessi. Haluttu sana valitaan alleviivaamalla se ja samalla painamalla hilavitkuttimen ainoata kytkintä pohjassa. Kun tämä on tehty, vapautetaan näppäin ja käännös projektoidaan edellä mainitun sanan ylle.

Tuotteen voi myös kytkyä tietokoneeseen päivityksiä ja akkujen latausta varten. Tällä hetkellä kyseessä on kuitenkin vasta konsepti, mutta jotain tällaista voinee odottaa tulevaisuuden hilavitkuttimilta.

Lähde

 

 

Edellinen artikkeliLämmittävät pohjalliset
Seuraava artikkeliField Trip -sovellus Googlen Glassiin