http://vimeo.com/70747659

Monissa kodeissa on jonkinlainen turvajärjestelmä. Tällaisen asentaminen vie aluksi kuitenkin aikaa ja vaivaa ja käyttöönottoa pitää opetella myös jokunen tovi. Indiegogo.com:ssa rahoituksensa yli 16 kertaisesti kerännyt Canary haluaa tehdä kodin suojelusta mahdollisimman helppoa.

Moderneja piirteitä omaava sylinterin muotoinen laite sisältää muun muassa HD-kameran, mikrofonin, pimeänäköominaisuudet, liikkeentunnistimen, hälytyssireenin sekä lämpötila-, kosteus-, ja ilmanlaatusensorin. Näiden avulla härveli voi varoittaa esimerkiksi murtovarkauksista, vesivahingoista ja tulipaloista. Tiedot saadaan suoraan kännykän näytölle, jonka jälkeen voi sitten päättää miten reagoi kuhunkin havaintoon.

Tiedonsiirto hoituu WiFi:n avulla ja kommunikointiin älypuhelimen kanssa vaatii vielä mukana tulevan ohjelmiston asentamisen. Kirjoitushetkellä yhden purnukan saa n. 150 euron panostuksella. Päälle tulee Suomeen tilatessa tietty kaikenlaista lisämaksua aina tullausmaksuista kuljetukseen.

Lähde

Edellinen artikkeliField Trip -sovellus Googlen Glassiin
Seuraava artikkeliMirror 180 tarjoaa peilin kahdelle pienemmässäkin tilassa