haikallaser

Vähän kevyempää sisältöä keskiviikkoiltaan. Useimmissa leffoissa on nähty jos minkälaisia lasereita, mutta mieleen tulee oikeastaan vain yksi filmi, jossa kyseiset vempeleet yhdistettiin haikaloihin. ThinkGeek tarjoaa tällä kertaa kuluttajien tarjolle haikaloja lasereiden kera.

Nimittäin hieman päälle 10 euron panostuksella saa omakseen haikalan muotoisen laserosoittimen. Laser on luokkaa I, joten se ei ole vaarallinen silmille. Silti tietty kannattaa välttää näihin ruumiinosiin osoittelua. Virtaa toimintaan tarjoavat kolme 1,5 voltin paristoa. Mainittakoot vielä, että haikalan kokoluokka on pituudeltaan noin 18 cm, jotta kukaan ei erehdy luulemaan näitä maailman valtaamiseen soveltuviksi laitteiksi.

Vaikkakin kyse on tietty hupilaitteesta, toisi tällainen kapine varmasti hieman huumoria myös kokousten kalvosulkeisiin.

Lähde

Edellinen artikkeliFyysinen mittari sosiaalisen median tykkäyksille
Seuraava artikkeliHilavitkutin.com Unkarin Sziget 2013 festivaaleilla