http://www.youtube.com/watch?v=N_BFhgoLQ-E

Nykyisten älypuhelinten kanssa on vaikea pysyä mukana signaaleista ja tiedoista, joita härveli saattaa taustalla lähetellä. Jos on lisäksi sitä mieltä, että valtio tahtoo tietää missä matkapuhelimen käyttäjä kulkee milloinkin, voi OFF Pocket olla juuri se oikea kotelo puhelimelle.

Kyseinen kapine on eräänlainen pussukka, jonka sisään matkapuhelin sujautetaan. OFF Pocket estää muun muassa WiFi-, GPS- ja puhelinsignaalit. Tarkemmin sanottuna pussukka suojaa kaikilta 800 MHz – 2,4 GHz välillä olevilta signaaleilta, jotka ovat voimakkuudeltaan jopa 100 dB.

Tuotetta on saatavissa kahdessa koossa, joten siitä löytyy sopiva malli jokaiselle nykyiselle älypuhelimelle. Kirjoitushetkellä OFF Pocket irtoaa ~64 euron kickstarttaushintaan. Vaikka ei vakoilua pelkäisikään, voi tällaisella hilavitkuttimella vaikkapa suojautua työpuheluilta vapaa-aikanaan.

Lähde

Edellinen artikkeliHyetis lupailee 41-megapikselin kameralla varustettua rannekelloa
Seuraava artikkeliPi Pans auttaa leipomaan πrakoita

3 KOMMENTIT

 1. Eh? Olen kyllä kuullut, että kaikista puhelimista ei saa enää akkua irti, mutta eikös uusissa puhelimissa enää ole virtanappiakaan?

  Kuulostaa vaan jotenkin tyhmältä survoa luuria johonkin pussukkaan, jossa se sitten huutaa akkunsa tyhjäksi kadonnutta kenttää etsiessään.

  Luulisi, että kommunikoinnin katkaisemiseen ja akun tyhjentämiseen löytyisi hieman parempia hi-tech vaihtoehtojakin.

  • Vaikka olet oikeassa kentän haun suhteen, niin todetaan videollakin, ettei puhelin sammu kokonaan virtanapista painettaessa.

   Omassa tyhmässä luurissa jää ainakin sen verran piirejä päälle, että puhelimen herätyskello toimii myös sammutettuna. Älyluureissa toimintoja jää epäilemättä vielä enemmän päälle (kalenterin muistutus toimii, aika ilmeisesti päivittyy, verkko löytyy nopeammin kuin akun poiston jälkeen), eikä virtalähteen poistaminen ole kaikissa mahdollista, vaikka se on todellisuudessa ainoa varma keino sammuttaa laite. Olisi mielenkiintoista nähdä testidataa napilla ”sammutetusta” laitteesta, esim. ottaako se mastoon yhteyden sammuksissakin paikantaakseen verkon ja mahdollisesti päivittääkseen ajan ja verkkosijainnin (mutta vain harvemmin). Ohjelmistosignaalin soft-off ei ole enää sama kuin vanhan ajan aito virtakatkaisin.

   $85 on kyllä niin kallis hinta, että taidan jättäytyä jatkossakin seurannan ja epätoivottujen signaalien armoille.

Kommenttien lisääminen on estetty.