http://www.youtube.com/watch?v=N_BFhgoLQ-E

Nykyisten älypuhelinten kanssa on vaikea pysyä mukana signaaleista ja tiedoista, joita härveli saattaa taustalla lähetellä. Jos on lisäksi sitä mieltä, että valtio tahtoo tietää missä matkapuhelimen käyttäjä kulkee milloinkin, voi OFF Pocket olla juuri se oikea kotelo puhelimelle.

Kyseinen kapine on eräänlainen pussukka, jonka sisään matkapuhelin sujautetaan. OFF Pocket estää muun muassa WiFi-, GPS- ja puhelinsignaalit. Tarkemmin sanottuna pussukka suojaa kaikilta 800 MHz – 2,4 GHz välillä olevilta signaaleilta, jotka ovat voimakkuudeltaan jopa 100 dB.

Tuotetta on saatavissa kahdessa koossa, joten siitä löytyy sopiva malli jokaiselle nykyiselle älypuhelimelle. Kirjoitushetkellä OFF Pocket irtoaa ~64 euron kickstarttaushintaan. Vaikka ei vakoilua pelkäisikään, voi tällaisella hilavitkuttimella vaikkapa suojautua työpuheluilta vapaa-aikanaan.

Lähde

Edellinen artikkeliHyetis lupailee 41-megapikselin kameralla varustettua rannekelloa
Seuraava artikkeliPi Pans auttaa leipomaan πrakoita