Erilaisia kelloja on yhtä monta kuin on kellojen käyttäjiäkin. Shadow Clock viestittää ajan kulumisesta varjoviisareiden avulla.

Tunti-, minuutti- ja sekuntiviisari luodaan kellotaulun ympärillä olevien lamppujen avulla. Tuotteessa on yhteensä 12 punaista, 30 vihreää ja 30 sinistä LED-lamppua. Nämä valonlähteet heijastuvat keskellä olevasta osasesta ja muodostavat normaaleja viisareita muistuttavat varjot. Laite myydään ns. DYI-kittinä, eli sen osat tulevat tilatussa paketissa, mutta kellon kokoamisesta saa vastata itse.

Hilavitkutin irtoaa amazon.com:sta 60 euron hintaan. Yllä oleva video havainnollistaa kellon toimintaa päivällä. Tiedä sitten kuinka kirkas valonlähde kyseinen härveli on yöaikaan. Noh, ainakin kellonajan näkee vaikka pilkkopimeässä. Mikään maailman tarkin kello ei kuitenkaan ole kyseessä, joten jos haluat tietää ajan sekunnilleen oikein, lienee paras tyytyä perinteisempiin ajannäyttäjiin.

Lähde

Edellinen artikkeliRemember Ring auttaa muistamaan hääpäivän
Seuraava artikkeliHyetis lupailee 41-megapikselin kameralla varustettua rannekelloa