MONARCH II on ”hieman” viritetty malli normaalista ritsasta

Ritsoissa ei ole tietenkään mitään uutta, mutta tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu laite on sen verran hurjan näköinen, että pitäähän se nyt täälläkin esitellä.

MONARCH II:ksi nimetty ritsa sisältää lisäksi jousisysteemin, joka kiihdyttää ammukset entistäkin kovempaan vauhtiin. Kapineeseen saa tarvittaessa kiinni jopa taskulampun tai lasertähtäimen. Runko on valmistettu kipinätyöstön avulla. Mikään joka pojan härveli tämä ei kuitenkaan ole, sillä hintalapussakin lähes 360 euron summa.

Itse en kuitenkaan voi tajuta, miksi ritsakin on täytynyt viedä näin pitkälle? Ehkä ainoastaan sen takia, koska niin voi tehdä. Toisaalta voisihan tämä olla ihan käytännöllinen laite myös mahdollisen Zombi-apocalypsen osuessa omalle kohdalle. Toisaalta kyseinen kapine on tavallaan varmasti myös erittäin vaarallinen väärissä käsissä.

Lähde