Tämä puisista kuutioista muodostettu pöytä näyttää kieltämättä ensisilmäyksellä melko tukevalta, mutta jos siihen sattuu nojailemaan, niin huomaa varmasti, että kyseessä onkin melko epävakaa kapine.

Sisustusesine koostuu siis puunpalasista, joiden sisään on tarkasti asetettu voimakkaita magneetteja. Täten pöydän osaset tavallaan leijuvat ilmassa. Koko tuotos pidetään kasassa ohuilla vaijereilla, joten mitään aivan mullistavaa uutta levitaatiotekniikkaa ei tämän hilavitkuttimen rakentamiseen kuitenkaan ole hyödynnetty.

Kuitenkin härveli on mielestäni todella näyttävä, vaikkakin pöytänä sitä lienee melko vaikea käyttää ainakaan tehokkaasti. Tuotetta saa kahdessa valmiissa koossa, joista toisessa on 3 X 3 X 3 puukuutiota ja toisessa vastaavasti 6 X 3 X 3. Myös kustomoituja kokoja on mahdollista ostaa tilaustyönä. Hintatietoja pitää valitettavasti kysyä suoraan myyjältä ja kyseinen summa tietty riippuu halutusta koosta ja mahdollisista materiaalivalinnoista.

Lähde

Edellinen artikkeliR2B2-robotti yrittää avata lukittuja puhelimia
Seuraava artikkeliMONARCH II on ”hieman” viritetty malli normaalista ritsasta