Puhelimien suojakotelot ovat yleensä laitteen kolhuuntumisen ja hajoamisen estämistä varten. TaskOne iPhone 5 Case kuitenkin yhdistää linkkuveitset ja suojakotelon kapulan ympärille käärittäväksi.

Idea on sinänsä ihan hyvä. Milloin kännykkä nyt ei olisikaan matkassa? Itsellä ainakin tuo tuntuu olevan ainoa esine, jota ei koskaan unohda mihinkään. Lisäksi esimerkiksi vaikka autiomaassa akku olisikin loppu tai signaalipalkkeja ei olisi likimaillakaan, niin tästä kotelosta on ainakin jotain hyötyä.

Setistä löytyy 22 työkalua, joihin lukeutuu muun muassa 6,35 cm veitsi, 4,57 cm saha, kolme ruuvimeisselipäätä, sivuleikkurit sekä kuorintaterä sähköjohdoille. Saha&veitsi-yhdistelmän saa tarvittaessa irti, jotta sen voi jättää esimerkiksi lentomatkojen ajaksi kotiin. Koteloa saa neljässä värissä: mustana, harmaana, oranssina tai punaisena. Taskussa kulkeutuvaa massaa kotelo lisää 89-96 g riippuen suojattavasta iPhone-mallista (4/4s tai 5). Hinnaksi on asetettu noin 76 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliSisältönsä sekoittava kaakaomuki
Seuraava artikkeliKosketusnäyttöjä lähes mistä tahansa pinnasta