Jos työnteko tuntuu raskaalta ja kokoajan mielessä on vain se, milloin pääsisi nauttimaan eläkkeestään, on tämä tuote sopiva juuri sinun työpöydällesi.

Kyseinen ajastin on noin 10 cm leveä ja 6 cm korkea kapine, joka näyttää täsmälleen kuinka monta sekuntia, minuuttia, tuntia ja päivää on siihen asetettuun eläkeikään. Tiedot näytetään yksinkertaisella nestekidenäytöllä. Maksimissaan kellon voi asettaa vuoteen 2099, jonka pitäisi olla helposti riittävän kaukana monelle meistä. Päästyään loppuun laskuissaan kellon voi resetoida ja asettaa siihen jälleen uuden tavoiteajan kunhan edellä mainittu vuosi ei ylity.

Laskurin saa työpaikalleen noin 7 euron panostuksella. Tällainen sopii hyvin vaikka työkaverille ostettavaksi sen huumoriarvon takia. Tosin kannattanee ensin varmistua, että kyseinen tyyppi myös ymmärtää tämän, eikä ota kelloa eräänlaisena vihjailuna :).

Lähde

 

Edellinen artikkeliTRAYVAX – lompakko luottokorteille
Seuraava artikkeliSAND – hiekkalinnoja vaikka kotona