http://www.youtube.com/watch?v=hrlF8nMfpm0

Itse olen se porukan hyttysmagneetti. Oltiin sitten mökillä tai telttailemassa, niin kaikki kulmakunnan hyttyset tulevat maistamaan hieman vertani. Useampi hyttysuihke lupaa tuntien suojaa, mutta ainakin omassa tapauksessa tämä vaikutus jää muutamaan minuuttiin. Kite Patch mainostaa melko hurjan mittaista suoja-aikaa näitä inisijöitä vastaan.

Tuote on eräänlainen tarra, jonka voi esimerkiksi liimata puseroonsa kiinni. Läpysköjä saa eri väreissä, jotta jokaiselle metsänkävijälle löytyy muuhun asustukseen uppoava Kite Patch. Lappusten teho perustuu siihen, että ne estävät hyttysiä havaitsemasta ihmisestä lähteviä hiilidioksidipäästöjä ja täten kyseiset verenimijät eivät innostu suojaa käyttävästä henkilöstä.

Tehokkuutensa lisäksi Kite Patchista ei löydy useiden kaupallisten tuotteiden sisältämiä myrkyllisiä vaikutusaineita. Toki täällä kotimaassamme kyseinen suoja on lähinnä vain muodollinen seikka, mutta lämpimimmissä maissa se voi pelastaa jopa malarialta. Tuote on tällä hetkellä indiegogo.com:ssa, josta saa halvimmillaan 10 läpyskää noin 27 eurolla. Samalla lähettää 10 lappua alueille, joissa ne voivat pelastaa tartuntataudeilta. Valitettavasti kuluttajille tuotteita toimitetaan nykyisellään ainoastaan Yhdysvaltoihin.

Lähde

Kite Patchin indigogo.com-sivu

Edellinen artikkeliKahvia automatista haukottelemalla
Seuraava artikkeliE-kirja, joka kertoo lukivatko opiskelijat todella kyseistä teosta