Harjoittelu tekee mestarin, kuuluu kaikkien tuntema sanonta. Tämä on varmasti erittäin totta myös musiikkia tuottaville ihmisille. PocketStrings auttaa kehittämään kitaransoittotaitoja häiritsemättä muita toistuvilla soinnuilla.

Hilavitkutin on ikään kuin osa kitaran kaulaa ja loput soittimesta on vain napsaistu pois. Otenauhat ja kielet ovat samoja kuin aidoissa kitaroissa, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman tehokasta. Kieliä voi jopa säätää ja vaihtaa tarvittaessa.

Koska laitteesta puuttuu kaikukoppa, ei siitä myöskään lähde juuri lainkaan ääntä. Tämä kuitenkin myös rajoittaa harjoittelua hiukan, sillä ilman ääntä voi treenata ainoastaan näppäilyä. Varmasti sävelkorvan omaavat ihmiset eivät ole tästä niin innoissaan. Tuotteen avulla ei kuitenkaan ainakaan häiritse ketään väärin soitetuilla soinnuilla.

Laitteen saa painettua pienempään muotoon, jossa sen pituus on noin 20 cm. Avattuna tämä mitta on noin 34 cm. Hintaa sen sijaan on asetettu ~23 euron verran.

Lähde

Edellinen artikkeliAIRBOXLAB – tarkkaile ilmanlaatua älypuhelimellasi
Seuraava artikkeliTRAYVAX – lompakko luottokorteille