TRAYVAX – lompakko luottokorteille

http://www.youtube.com/watch?v=ofREm2WfwVI

Nykyään moni maksaa pienetkin ostokset erilaisilla maksukorteilla. Oikeastaan lompakoista löytyy yhä useammin vain kortteja ja ehkä muutama seteli eikä niinkään kolikoita. Tämän ovat ilmeisesti huomanneet myös lompakkovalmistajat, jotka pyrkivät tekemään yhä minimalistisempia malleja tuotteistaan.

TRAYVAX on yksi kickstarter.com:sta noussut lompakkomalli, joka muistuttaa hieman enemmän luottokorttikoteloa, mutta on kieltämättä ihan näppärä laite. Tuote on tehty samasta alumiinista, josta rakennetaan myös lentokoneita. Tämän lisäksi se on suojattu RFID lukijoilta, jotta ilkeät ihmiset eivät pääsisi käyttämään hyväksi uusien luottokorttien hipaisumaksuominaisuuksia.

Alumiinipalaset pidetään kasassa hihnalla, jota voi kiristää tai löystää sen mukaan, montako korttia sattuu omistamaan. Näiden muoviläpysköiden selaaminen on helppoa, sillä TRAYVAX:n päällä olevasta aukosta pystyy aina tarkistamaan mikä kortti on missäkin kohtaa. Lisäksi esim. ajokortin tärkeät tiedot näkyvät ilman sen ottamista pois kotelosta. Tämä tosin toiminee hyvin ainoastaan amerikkalaiselle ajokortille.

Hintaa lompsalla on suunnilleen 19 euroa. Jos tällaisen saisi etukanneltaan EU-mallina, voisin melkein harkita sen ostamista, vaikka lompakossani kulkee edelleen useampikin kolikko.

Lähde