The Marvel Electric Spidey-Sense T-Shirt auttaa käyttäjäänsä huomaamaan takana liikkuvat kohteet n. 1,5 metrin päästä.

Liikkeestä ilmoitetaan värinällä, joka kasvaa sitä mukaa, mitä lähemmäksi kohde tulee. 1,5 metrin päässä liikkujasta ilmoitetaan todella hitaalla pulssilla ja vastaavasti 30 cm päässä pulssi on todella nopea. Yhteensä erilaisia tärinämoodeja on 5. Tunnistuksesta vastaa ultraäänipiiri ja virtaa antaa kaksi AAA-paristoa.

Sinänsä hauska idea, mutta mielestäni kyseinen laite on aivan liian kookas ollakseen yhtään käytännöllinen. Tietty innokkaimpia Marvel-faneja ilahduttanee se, että laite on virallisesti lisenssoitu keräilyesine. Tärisevää palasta voi ilmeisesti käyttää myös muiden T-paitojen kanssa, sillä sen saa napsautettua irti vaatekappaleen pesemistä varten. Hintaa tuotteelle on laitettu noin 30 euron verran.

Lähde

Edellinen artikkeliRobotti tekee nelinkertaisen voltin takaperin
Seuraava artikkeliTesti: Sony VAIO Duo 11