Unroll.me on kuin sähköpostisi sihteeri

http://www.youtube.com/watch?v=4Zcyrla6Bt4

Aikoinaan oli mahtavaa saada viesti sähköpostin välityksellä. Sitten tuli SPAM ja sitten tuli sähköpostihuijaukset. Nykyään lähes kaikkialle voi työntää sähköpostiosoitteensa ja saada tilalle miljoonittain tarjouksia ja ”uutis”kirjeitä. Unroll.me auttaa sinua valitsemaan ne tärkeimmät postit.

Kyseinen internetapplikaatio koostaa päivittäisen näkymän saapuneista viesteistäsi ja lähettää sen sähköpostiisi. Täten voit vain vilkaista kyseisen näkymän läpi ja halutessasi valita meilit, joita et halua saada jatkossa. Systeemillä voi muuttaa esimerkiksi 100 päivittäin saapuvaa sähköpostiviestiä yhdeksi koostenäkymäksi. Tämä tulee varmasti hyödyksi etenkin sosiaalisten medioiden ja markkinoijen lähettämien viestien kanssa.

Tällä hetkellä ohjelmisto tukee Gmailia ja Yahoon sähköpostipalvelua, mutta valikoiman luvataan kasvavan tulevaisuudessa. Kielistä softa tunnistaa vain englannin, mutta näitäkin vaihtoehtoja lisättänee jatkossa. Yllä oleva mainosvideo ei juuri paljoa kerro, mutta Youtubesta löytyy kiinnostuneille useita arvosteluvideoita Unroll.me:stä. Itse kuitenkin pärjään kolmella sähköpostillani siten, että en yleensä uutiskirjeitä tilaile.

Lähde