http://www.youtube.com/watch?v=OdNMF7EQSBw

Jos et ole se luomakunnan paras viherpeukalo ja haluaisit silti kasvattaa edes muutaman porkkanan itse, niin Nourishmat on ratkaisu juuri sinulle.

Tuote on noin 1,2 m X 1,8 m levyinen matto, joka helpottaa oman vihannespuutarhan luomisessa. Laitteesta löytyy omat kolot jokaiselle kylvettävälle kasville. Siemenet tulevat pallomaisessa kuoressa, joka sisältää kaikki ravinteet niiden kasvun aloittamiseen ja mahdollistaa niiden erittäin helpon kylvämisen oikeille paikoilleen.

Systeemin mukana saa 82 siemenpalluraa, joista löytyy 19 eri vihanneslajiketta, jotka sopivat kasvamaan vierekkäin. Näitä ovat muun muassa: tomaatti, porkkana, sipuli, jalopeño sekä persilja. Setistä saa pulittaa vähintään ~70 euroa.

Saatavana on myös vaihtoehtoisesti Herbmat-niminen systeemi, jossa voi vihannesten sijaan kasvattaa kahdeksaa erilaista yrttiä aina basilikasta timjamiin. Tällöin siemenpalloja saa yhteensä 32. Tällainen kokoonpano irtoaa halvimmillaan hieman päälle 40 eurolla. Kumpaankiin tuotteeseen voi pienellä lisämaksulla ostaa ominaisuuden, jossa niihin pystyy yhdistämään kasteluletkun tämänkin toiminnan helpottamiseksi

Lähde

Edellinen artikkeliSponsoroitu artikkeli: Diablo III saapuu viimein pelikonsoleille!
Seuraava artikkeliUbuntu Edge – älypuhelin ja pöytäkone samassa paketissa