IKEA on tunnettu valmistamistaan koottavista huonekaluista. Kyseinen yhtiö tarjoaa kuitenkin myös lihapullia sekä kaikenlaista muuta kodin sisustukseen liittyvää. DIODER on LED-valaisin, joka auttaa löytämään tavaroita laatikon lokeroista.

Laite muistuttaa jääkaapin lamppua siinä, että se syttyy automaattisesti, kun omistaja avaa vetolaatikon. Kun kyseinen säilytyspaikka tungetaan takaisin kiinni, sammuu samalla myös lamppu. Valotangon pituus on 29 cm, joten se sopii sitä leveämpiin lokeroihin. Virtaa valaistukseen antaa kuusi AAA-paristoa ja lampun elinikä on 20000 tuntia.

Lamppu irtoaa komeroon tai kaappiin kiinnitettäväksi n. 10 euron hintaan ainakin IKEA:n myymälästä rapakon tuolta puolen. Itse en varsinaisesti näe, miksi lokeroissa tarvittaisiin erikseen tällaisia valoja. Kuitenkin, jos vaikka sattuu aina työskentelemään öisin, voivat tällaisetkin kapineet olla käytännöllisiä.

Lähde

Edellinen artikkeliLernstift on oikolukeva mustekynä
Seuraava artikkeliThe Bradley – kello ilman viisareita tai näyttöä

3 KOMMENTIT

  1. Tuo on tuote joka myy Suomen maaseudulla kuin häkä.

    Oletteko käyneet postilaatikolla ja etsineet käsikopelolla niitä posteja?

    Eli tämä postilaatikon kannen sisäpuolelle?

    Lahden korkeudella on jo kaamoksen aikaan vain keskipäivällä valoisaa. Eli työajan ulkopuolella on PIMEÄÄ.

Comments are closed.