Pilvet ovat etenkin lapsena mielenkiintoisia kohteita, vaikka ne eivät olekaan hattaraa ja niiden päällä ei voikaan kävellä. Nyt nämä taivaan muodostelmat saa kulkemaan kaulassaan minne tahansa.

Tämä 4 cm korkuinen ja  halkaisijaltaan yhden senttimetrin levyinen purkki sisältää aineita, jotka muodostavat purnukan sisään pilvimäisiä muotoja. Nämä liikkuvat todella hitaasti, mutta pilvien luvataan säilyvän ehjinä. Mukana tulee noin 63 cm pituinen ketju, jonka avulla härvelin voi ripustaa roikkumaan kaulastaan.

Siitä ei ole tietoa, millainen ekosysteemi lasin toisella puolella vallitsee, mutta aika hienon näköisiä kuvioita se ainakin tuottaa. Eräänlaisia pilviä voi toki tuottaa myös itse pulloon, mutta kyseiset ”pilvet”  on voitu koostaa jostain aivan muustakin aineesta. Esineen saa itselleen 9,44 eurolla, joka on mielestäni ihan siedettävä hinta tällaisesta koriste-esineestä.

Lähde

Edellinen artikkeli33-vuotinen kilpailu ihmisvoimalla leijuvasta helikopterista ratkesi!
Seuraava artikkeliLernstift on oikolukeva mustekynä