Erilaisia kulkupelejä väsäävä Razor on yhteistyössä Toys R Us -lelukauppaketjun kanssa rakentanut mikroautoa muistuttavan ajopelin, joka luisuun kaikkiin suuntiin.

Härveli toimii sähköllä ja perustuu jo 7 vuotta sitten kehitettyyn konseptiin. Tuolloin tuotetta ei kuitenkaan koskaan nähty markkinoilla, sillä sille ei uskottu olevan tarpeeksi kysyntää. Ajoneuvosta löytyy eräänlainen käsijarru, jonka avulla sen saa kääntymään sivuttain mutkassa kuin mutkassa.

Kiihdytys tapahtuu portaattomalla jalkakaasulla ja jopa paikallaan pyöriminen onnistuu. Nopeutta löytyy maksimissaan 20 km/h, joka on jo melko kova lukema tämän kokoiselle kapineelle. Useamman aikuisen haaveet kokeilla lapsensa menopeliä rikkoo 63 kg painoraja. Sen sijaan kyseisen numeron alittaville hilavitkutin tarjoaa jopa 40 minuuttia ajoaikaa 12 tunnin latauksella.

Hintaa menopelillä on hiukan päälle 300 euroa. Tällä hetkellä näitä tuskin Suomessa nähdään.

Lähde

Edellinen artikkeliMatkatietokone kajakille
Seuraava artikkelicolAR tuo värityskirjan kuvat eloon