http://www.youtube.com/watch?v=NnxHOWtmIuQ

Kuulokkeita on yhtä monta kuin kuuntelijoitakin. Kännyköiden parissa nappikuulokkeet ovat kuitenkin yleensä ne suosituimmat varmaankin niiden kompaktin koon takia. Nämäkin kapistukset saattavat kuitenkin joskus jäädä matkasta. TurtleCell on kotelo, joka pitää iPhonen omistajien kuulokkeet aina matkassa ja puhelimen turvassa kolhuilta.

Kickstarttaava kotelo sisältää ulos vedettävät nappikuulokkeet. Tekniikka vastaa erimerkiksi usean imurin virtajohdosta löytyvää systeemiä. Näin ollen äänentoistimet saa takaisin koteloonsa nappia painamalla. Kuulokkeille riittää johtoa noin 1,2 metrin verran. Suojakotelo itsessään lisää iPhonen paksuutta 0,635 cm, joka on vähemmin kuin sen kilpailijoilla. Värivaihtoehtoja on viisi erilaista.

Mitkään aivan halvimmat kuulokkeet eivät myöskään ole kyseessä, sillä niiden kerrotaan vastaavan 20-30 euron laitteita. Tämä kotelo sen sijaan irtoaa 40 euron hintalapulla. Itse en ole mikään valtava nappikuulokkeiden ystävä, mutta eiköhän tällaisellakin tuotteella ole markkinansa.

Lähde

 

Edellinen artikkeliProject Hoverboard 2015 tähtää leijulautaan kyseiselle vuodelle
Seuraava artikkelibarZapp helpottaa iän tarkistamista