Kosketusnäytöllisissä älypuhelimissa rullaa jo monia kertoja tehokkaammat prosessorit kuin ne, joilla aikoinaan sai yksinkertaiset pelit näkymään kuvaputkinäytöltä. Tämän vuoksi myös graafisemmat pelit ja sovellukset ovat tulleet saataville jopa matkapuhelimille. Valitettavasti kosketusnäyttö ei sovellu kaikenlaiseen kontrollointiin niin hyvin kuin perinteiset syötelaitteet. iMpulse tarjoaakin normaalin ohjaimen avaimenperän kokoisena.

Härveli yhdistyy puhelimeen Bluetoothin avulla ja muistuttaa ulkoasultaan klassisia pelikonsoleiden ohjaimia. Kaikki nappulat ovat ns. aitoja, eli niissä on selvä näppäintuntuma. Tietysti langattomaan tiedonsiirtoon tarvitaan myös virtaa, joten kontrollerinsa voi ladata Micro-USB:n avulla.

Pelien ohjaamisen lisäksi laitteella voi säätää myös mediatoistimen äänenvoimakkuutta tai kelata videoita. Hilavitkutin auttaa myös löytämään kadonneet avaimesi puhelimella aktivoitavan merkkiäänen avulla. Ohjaimen saa ostettua noin 20 eurolla, joka kuulostaa siedettävältä summalta. Täytyy sanoa, että tämä on pitkään aikaan yksi niistä härveleistä, jonka voisin jopa itse ostaa.

Lähde

Edellinen artikkeliThe Ice Baller luo kirkasta jäätä
Seuraava artikkeliGarmin tarjoaa navigointia tuulilasiin kuin tuulilasiin