http://www.youtube.com/watch?v=DAp7pq7P7dM

Reppujen raahaaminen voi olla tylsää puuhaa etenkin koululaisille. Potkulaudat sen sijaan olivat ainakin jossain vaiheessa todella suosittu liikuntaväline. Glyde Gear yhdistää nämä kaksi asiaa yhdeksi tuotteeksi.

Tätä reppua voi joko kantaa normaalisti selässä, vetää perässään kuin matkalaukkua lentokentällä tai käyttää eräänlaisena potkulautana. Tuote kestää korkeintaan jopa 90 kg painon, joka riittää melko monelle ihmiselle. Reppuun taas saa mahdutettua tavaraa 25,4 litran edestä. Potkulautaosa on lasilla vahvistettua nylonia ja reppuosa koostuu polyesteristä.

Potkulauta on kolmepyöräistä mallia ja ohjaaminen tapahtuu kallistelemalla. Kyseinen laukku toimisi mainiosti myös lentokentillä eri porttien välillä rullailuun. Tiedä sitten mitä mieltä kentän turvallisuusviranomaiset olisivat tällaisista kulkupeleistä. Hintaa hilavitkuttimelle on lätkäisty kutakuinkin 70 euron verran. Suomessa tällaisen laitteen saatavuutta saadaan vielä odotella.

Lähde

Edellinen artikkeliTile mullistaa kadonneiden tavaroiden löytämisen
Seuraava artikkeli3D-tulostusta sulalla metallilla