Välillä tulee vastaan keksintöjä, jotka ovat samaan aikaan sekä todella turhia että uskomattoman kekseliäitä. Nyt olisi tarjolla porkkanoihin pystyvä terotin.

Pirteän oranssin värinen terotin on normaalia kyniä varten suunniteltua laitetta hieman suurempikokoinen. Porkkanoiden lisäksi hilavitkutin soveltuu muun muassa kesäkurpitsoille, palsternakoille ja pienille kurkuille. Laitteella voi kuoria kyseiset vihannekset normaalisti, minkä lisäksi nämä suupalat voi halutessaan teroittaa kuin lyijykynät.

Tuotteen mitat ovat 7,62 cm X 5,72 cm X 3,81 cm ja se on koostettu muovista sekä metallisesta terästä. Hintaa tällaiselle keittiön piristimelle on laitettu n. 13 euroa. Kyllähän tämä on tavallaan ihan järkevä keksintö, sillä vihannesten kuoriminen voi olla joskus tylsääkin puuhaa. Lapsillekin voi olla helpompi syöttää lyijykynän muotoon pyöriteltyjä porkkanoita.

Lähde

Edellinen artikkeliPikkuruisia robotteja silmiin
Seuraava artikkeli2D-lasit muuttavat 3D-elokuvat normaaliin muotoon

3 KOMMENTIT

  1. Mietin hyödyllisiä käyttökohteita, ja ainoa mikä tuli mieleen oli tuo Shoot ’em up-elokuva.

  2. Tuosta tuli mieleen eräs toinen teroitin jolla voi myös porkkanoita teroitella.
    Löytyy googlesta hakusanalla ”dildo maker”

  3. tuollahan saa tehtyä hienoja voileipäkakun koristeita. itselläni on käytössä tupperwaren kurkkusorvi, joka on sekin hyvä, mutta veikkaan, että tuo olisi vielä parempi.

Comments are closed.