Välillä tulee vastaan keksintöjä, jotka ovat samaan aikaan sekä todella turhia että uskomattoman kekseliäitä. Nyt olisi tarjolla porkkanoihin pystyvä terotin.

Pirteän oranssin värinen terotin on normaalia kyniä varten suunniteltua laitetta hieman suurempikokoinen. Porkkanoiden lisäksi hilavitkutin soveltuu muun muassa kesäkurpitsoille, palsternakoille ja pienille kurkuille. Laitteella voi kuoria kyseiset vihannekset normaalisti, minkä lisäksi nämä suupalat voi halutessaan teroittaa kuin lyijykynät.

Tuotteen mitat ovat 7,62 cm X 5,72 cm X 3,81 cm ja se on koostettu muovista sekä metallisesta terästä. Hintaa tällaiselle keittiön piristimelle on laitettu n. 13 euroa. Kyllähän tämä on tavallaan ihan järkevä keksintö, sillä vihannesten kuoriminen voi olla joskus tylsääkin puuhaa. Lapsillekin voi olla helpompi syöttää lyijykynän muotoon pyöriteltyjä porkkanoita.

Lähde

Edellinen artikkeliPikkuruisia robotteja silmiin
Seuraava artikkeli2D-lasit muuttavat 3D-elokuvat normaaliin muotoon