Coleman 9940-A55 tarjoaa grillausta pienessä koossa

Perinteinen pallogrilli ei välttämättä ole kaikkein kompaktein, vaikka niitä usein näkeekin kannettavan paikasta toiseen. Nyt esittelyssä oleva lämmitin yhdistää grillin ja kaasupolttimen mukana kannettavassa muodossa.

Coleman 9940-A55 toimii propaanipatruunoilla ja sen kasaa leiripaikalla alle kymmenessä minuutissa. Sytyttämiseenkään ei tarvita tulitikkuja, vaan kyseinen tehtävä hoituu nappia painamalla. Kuljetusta varten irrotettavat jalat säilyvät muun rakenteen sisällä ja kaiken muun paitsi polttimen voi jopa pestä astianpesukoneessa.

Kun grilli on kerran paikallaan, sen liikuttamista ei suositella, sillä muuten härvelin jalat voivat pudota irti. Aivan valtavien lihamäärien paistamiseen tästä ei myöskään luultavasti ole, joten hilavitkutin sopeutunee parhaiten fanattisille grillaajille, jotka haluavat paistaa grillimakkaran siellä, minne tahansa menevätkään. Hintaa kapineella on noin 40 euron verran.

Lähde