LUMINAID on valaiseva pussi täynnä ilmaa

LUMINAID perustaa hohteensa perinteisesti aurinkopaneelilla ladattuihin akkuihin, mutta eroaa muista vastaavista tuotteista kekseliään rakenteensa ansiosta.

Härpäke on ensinnäkin erittäin kevyt kantaa mukana ja se taittuu kasaan pieneen muotoon. Saavuttuaan perille esimerkiksi leirintäalueelle, täytyy valaisimen käyttäjän ainoastaan puhaltaa hilavitkutin täyteen ilmaa. Tämän jälkeen LUMINAID:n tuottama valo jakautuu tasaisemmin ja laajemmalle alueelle.

Valoa saa irti kahdella eri tasolla (15 ja 30 lumenia). Tehokkaammalla asetuksella voi nauttia 8-10 tuntia hohteesta ja heikemmällä asetuksella akku kestää jopa 14-16 tunnin yhtäjaksoisen käytön. Tuote on myös täysin vedenpitävä, joten sen voi ottaa vaikkapa rannalle mukaan tai sitten sen avulla voi valaista uima-altaansa yöllisiä uintiretkiä varten.

Omille matkoilleen tällaisen härvelin saa noin 26 euron maksulla.

Lähde