Pulmapeli peileillä ja lasereilla

Törmäsin tällaiseen hassuun peliin internettiä selaillessani. Kyseinen setti muistuttaa tietokoneille löytyvistä minipeleistä, mutta sitä voi pelata helposti vaikka ulkona.

Pelilaudalta löytyy 25 ruutua, joihin voi asettaa erilaisia palasia. Yksi nappuloista sisältää pienen laserosoittimen, jonka säde pitää sitten ohjata erilaisten peilien avulla maaliinsa. Mukana tulee kortteja, jotka kertovat alkuasetelman ja sen kuinka monta erilaista palaa tehtävän ratkaisemiseen saa käyttää. Helpommassa versiossa kerrotaan myös mitä kaikkia paloja pelaajan tulisi käyttää.

Paketista löytyy 60 erilaista tehtävää ja 10 nappulaa mukaan lukien laseripala sekä muita erilaisia tehtävää vaikeuttavia osasia, kuten esimerkiksi säteen puolittava palikka. Hintaa löytyy n. 20 euron verran, joka ei ole mielestäni liikaa tällaisesta ajanvietteestä. Vaikea sanoa, kuinka hankalia tehtävät ovat, mutta kyllä niissä saisi varmasti ainakin jonkin verran pohdiskella.

Lähde