Erilaiset näpistykset lisääntyvät myös Suomessa aina kesän aikana. Usein tilastoja kasvattavat etenkin taskuvarkaudet. Mitenpä suojatakkaan itseään tehokkaammin kyseisiltä anastuksilta kuin paremmilla taskuilla.

Clothing Artsin valmistamat, etenkin matkustajille suunnatut housut, pyrkivät vaikeuttamaan varkaiden arkea. Kyseiset vaatekappaleet sisältävät eräänlaiset tuplataskut, jotka suljetaan sekä vetoketjulla että napilla. Täten normaalit, pikaiseen kontaktiin perustuvat varkaudet, eivät ole niin helppoja.

Lisäksi housuista löytyy kolminkertaisen suojan tarjoava tasku esimerkiksi passille ja rahoille. Shortsimalleja saa halvimmillaan 60 eurolla ja pidemmistä lahkeista joutuu pulittamaan jopa 90 euroa. Onhan tuohon arvotavaroiden piilottamiseen kaikenlaisia kotikonstejakin, jos ei halua panostaa tällaisiin vaatteisiin.

Usein varkauksista myös selviää pelkällä maalaisjärjellä pitämällä arvotavarat muualla kuin takataskussa.

Lähde

Edellinen artikkeliRaapaisu maailmaa
Seuraava artikkeliVirtuaalista kanssakäymistä