Elämänämme vuonna lähes kaikki on automatisoitu huippuunsa. Jos jonkun asian voi tehdä muuten kuin käsin se yleensä myös tehdään näin. Kynsien leikkaamiseen on aikoinaan keksitty mielestäni loistavat klipsuttimet, joilla kummankin käden trimmaaminen onnistuu mainiosti. Joku kuitenkin päätti, että tämä ei ole riittävän automaattinen laite.

Sähköinen kynsileikkuri toimii kahdella AA-paristolla. Se sisältää 500 kierrosta minuutissa pyörivän hiomisosan, joka kuluttaa käyttäjän kynnet sopivan mittaisiksi. Laitteella on mahdollisuus tehdä lyhyitä ”hiomispurskeita” tai sen voi asettaa pärräämään jatkuvasti.

Kärjen saa tarvittaessa irti puhdistusta varten. Hintaa härvelillä on noin. 30 euron verran. Lähinnä mietityttää se, että miksi tällainen laite on ylipäätänsä päätynyt markkinoille asti. Tietysti joillekkin puristusvoimansa menettäneille potilaille laite voisi olla oiva apuväline, mutta se kuitenkin vaikuttaa melkoiselta turhakkeelta.

Lähde

Edellinen artikkeliMureaa ja marinoitua
Seuraava artikkeliHajonneen kovalevyn tarina