Aamiainen yksissä kuorissa

Aamiainen on päivän tärkein ateria! Vai mitenkäs se lausahdus menikään? Breakfast Sandwich Maker joka tapauksessa hoitaa tämän ruokalajin valmistamisen ilman muita härveleitä.

Laite koostuu päällekkäisistä alusista, joista jokainen valmistaa jonkin osasen maittavaan sämpylään. Alimpaan kerrokseen lätkäistään pohja ja sen päälle tuleva täyte. Seuraavaan tasoon voi asettaa vaikkapa kananmunan paistumaan ja yläkertaan tulee päällinen. Tämän jälkeen hilavitkutin tuikataan päälle tarvittavaksi ajaksi.

Ruuan luvataan olevan valmista noin viidessä minuutissa. Tämä on kuitenkin aika, joka löytynee lähes jokaiselta pommiin nukkuvalta ihmiseltäkin. Leipänsä valmistamisen helpottamisesta joutuu pulittamaan vähän päälle 20 euroa. Vaikka lokeroihin voi tökätä lähes mitä tahansa eri vaihtoehtoja, tulee varmaan jossain vaiheessa raja täyteen näiden sämpylöiden kanssa? Kiireisille leivästä tykkääville ihmisille tämä voisi kuitenkin olla aamun pelastus.

Lähde