Moni oluen ystävä tahtoo nauttia juomansa kylmänä etenkin kesähelteillä. Pullojen heittäminen pakkaseen ei kuitenkaan ole aina se toimivin ratkaisu. Corkcicle Chillsner jäädyttää mallasjuoman kuin mallasjuoman.

Härveli koostuu korkkimaisesta yläosasta, johon on kiinnitetty pitkähkö tanko. Aluksi hilavitkutin laitetaan jäähtymään noin 45 minuutiksi. Tämän jälkeen avataan pullo nautittavaa nestemäistä ainesta ja naukataan siitä pieni osanen pois, vapauttaen tilaa jäädyttimelle. Lopuksi laite työnnetään pulloon siten, että sen korkki napsahtaa tiiviisti pullon päälle.

Sen jälkeen jäähdyttämisestä vastaa termodynamiikka. Juomaa voi nauttia suoraan laitteen läpi. Tuote on tehty ruostumattomasta teräksestä ja sisältää jäähdytysgeeliä. Kaksi kappaletta näitä tankoja irtoaa hieman päälle 20 euron hintaan. Toista voi vaikka jäädyttää toisen ollessa käytössä. Valitettavasti tuotteen pituudesta ei ole mainintaa, joten jää hieman kyseenalaiseksi, sopiiko tämä keppi Suomen leveämpiin ja matalampiin pulloihin.

Lähde

Edellinen artikkeliKakkua ja paineistettua vettä
Seuraava artikkeliAamiainen yksissä kuorissa