Pikkuiset laitteet ovat mielenkiintoisia. Hämmästyttävän paljon ominaisuuksia on ängetty myös tähän kämmeneeseen uppoavaan digikameraan.

Järjestelmäkameran muotoinen kamera pystyy kuvaamaan videoita ja kuvia micro SD -kortille, jonka lisäksi laitteesta löytyy myös automaattisalama sekä liikkeentunnistusominaisuus. Jälkimmäisen avulla härveli alkaa kuvata videota havaitessaan liikettä.

Lataaminen onnistuu USB:n avulla. Näppäimiä tässä järkkärissä on sen sijaan vain kaksi. Toinen videoiden ja toinen still-kuvien räpsimiseen. Hilavitkuttimen mukana roikottamisesta ei myöskään kerry paljoa lisätaakkaa, sillä painoa tuotteella on ainoastaan 17 g. Muistikortteja tuetaan aina 32 GB asti, joten aivan heti ei tallennustilan luulisi loppuvan.

Videoita voi kuvata jopa 1280 x 720 pikselin resoluutiolla ja kuvia 2560 x 1920 tarkkuudella. Ensimmäiset tallennetaan 30 fps kuvataajuudella. Ominaisuudet huomioiden 50 euron hintakaan ei ole aivan järkyttävä. Nykyisin kuitenkin kännykkäkameratkin alkavat olla melko laadukkaita ja aina mukana. Kuitenkin vitsitarkoituksena tämä tuote toiminee hyvin.

Lähde

Edellinen artikkeliVetävää kiinnitystä
Seuraava artikkeliKakkua ja paineistettua vettä