Asus on julkaissut maailman ensimmäisen hiiren, josta löytyy normaalin 1200 dpi tarkkuudella rullaavan optisen sensorin lisäksi etenkin läppäreistä tuttu kosketuslevy.

VivoMouse:n yläosassa toimiva touchpad on mallia, joka tukee jopa kolmen pisteen tunnistusta. Täten se mahdollistaa erilaiset nipistys- ja puristuskontrollit, joihin muun muassa tableteissa on totuttu. Näin ollen hiiri voisi mahdollisesti olla kätevä vaikkapa Windows 8 -järjestelmän kanssa.

Häntää tällä hiirellä ei myöskään ole vaan tiedonsiirrosta vastaa 2.4 GHz langaton tekniikka. Laitteen moutoilun luvataan sopivan hyvin käteen, vaikka se etenkin kuvien perusteella voisi vaikuttaa jopa hankalalta. Tuotteen mitat ovat 135 x 78 x 25.5 mm. Kyseinen syötelaite pitäisi saada kauppojen hyllyille syksyn tienoilla. Vaihtaisitko sinä normaalin hiiresti tällaiseen uutuuteen?

Lähde

Edellinen artikkeliTuottavuutta torkkumalla
Seuraava artikkeliAskel kohti todellisempaa virtuaalitodellisuutta