http://www.youtube.com/watch?v=O4EisL2eGSM

The Hälssen & Lyon Tea Calendar tarjoaa joka päivälle kupillisen teetä. Homma tapahtuu yksinkertaisesti napsauttamalla aina päivän kohdalle prässätyn teelehtineliön irti ja nakkaamalla sen kuumaan veteen. Tuote on tulostettu Inch Design Servicen toimesta Hampurissa. Mukana itse tuotteen suunnittelussa oli lisäksi lukuisia eri alojen henkilöitä.

Jokaisen päivän tee ei ikävä kyllä kuitenkaan ole varmasti täysin erilainen makuelämys. Teen ystäville tällainen kalenteri voisi olla loistohankinta. Hinnasta ja saatavuudesta en valitettavasti onnistunut löytämään tietoa. Kyseinen kalenteri on siis nykyisellään löytänyt tiensä ainoastaan teefirman valitsemien liikekumppanien koteihin.

Milloinkohan kahvista nähdään vastaavanlainen keksintö? Myös ohuista suklaalevyistä koostuva vuosikalenteri voisi olla joidenkin mieleen. Noh näitä odotellessa voinee tyytyä normaaliin seinäkalenteriin.

Lähde

Edellinen artikkeliTasaista panoraamaa
Seuraava artikkeliTuottavuutta torkkumalla