Moni on varmasti toivonut joskus kännykkää, jonka osia pystyisi vaihtamaan samaan tapaan kuin vaikkapa oman tietokoneen näytönohjaimen. Smarter Phone pyrkii nyt tuomaan markkinoille tällaisen viritelmän, vaan lieneekö ajatus jo liian kaukainen?

Idea perustuu älypuhelimeen, jonka saa avattua pelkästään taittelemalla. Täten kaikki osat prosessorista näyttöön olisi vaihdettavissa uusiin. Ideassa on toki myös monta ongelmaa. Ensinnäkin taiteltava puhelin vaikuttaa nykystandardeilla luotaansa työntävän paksulta. Toiseksi vaihdettavien osien löyttäminen tulisi todennäköisesti olemaan melko haastavaa.

Kolmantena epäkohtana on sitten vielä nykyisten ihmisten asenne. Kuinka moni haluaa todella vielä nykyisin puhelimen, jonka osia pystyy vaihtamaan? Tietty löytyy ihmisiä, joille tämä ajatus on vieläkin unelma, mutta onko heitä markkinoiksi asti?

Noh, kuitenkin ihan hauska idea siitä, miltä tällaiset itse muokattavat puhelimet voisivat näyttää.

Lähde

Edellinen artikkeliGrafiikkaa pyörillä
Seuraava artikkeliRauhoittavaa mölyä