Vain muutama päivä sitten oli puhetta erilaisia valoesityksiä mahdollistavasta laitteesta. Nyt kyseinen tekniikka on yhdistetty myös polkupyörän renkaisiin.

Kickstarttaava Monkey Light Pro on kerännyt hieman yli puolet tavoitteestaan. Kyseinen rakennelma mahdollistaa siis omien kuvien ja videoiden esittämisen pyörivän renkaan sisällä. Sisältö siirretään Bluetoothin avulla. Hilavitkuttimesta löytyy 256 LED-polttimoa ja halkaisijaa näyttöalalla on 70 pikselin verran.

Ellei halua suoraan ladata omia kuviaan pyöräretkien iloksi, saa mukana pienen kasan valmiita tuotoksia. Dataa pystytään näyttämään sensorien avulla tasaisesti 15-65 km/h vauhdeissa. Erilaista grafiikkaa voidaan koota tarvittaessa soittolistan muotoon. Yhdellä latauksella luvataan 8 tunnin esitysaikaa ja lataaminen tapahtuu USB:n kautta. Minimissään pyörän tulee olla 26″ kaliiberia.

Myös sateilla pyöräily pitäisi sujua, sillä tuotos kestää säätä kuin säätä. Tuettuja mediaformaatteja ovat muun muassa: JPG,PNG,AVI,MPEG ja MOV. Kerralla härveliin mahtuu 1000 kuvakehystä. Tällä hetkellä halvin hinta tuotteelle on 540 eurorahan luokkaa.

Lähde

Edellinen artikkeliEläimiä ja lasereita
Seuraava artikkeli[Konsepti] Puhelin vaihdettavilla sisällyksillä